Boomschors soorten

Boomschorsgigant, de grootste aanbieder van boomschors

Boomschors is een natuurlijke bodembedekker die op een ecologisch verantwoorde manier om uw tuin, bloemperk of beplanting natuurlijk mooi en gezond te houden. Eén van de grote voordelen van boomschors is dat het de groei en kiemen van onkruid verhindert. En door het gebruik van schors als bodembedekker bescherm je de bodem in de zomer tegen uitdrogen in de zomer, en in de winter wordt planten en bodem beschermd tegen vorst en andere ongunstige omstandigheden. Hierdoor geef je uw planten de kans om te blijven groeien en bloeien. Tegelijk biedt boomschors een hoge decoratieve waarde waardoor dit reden nummer één is waarom mensen bij Boomschorsgigant boomschors voor hun tuin bestellen.

Franse boomschors

Pin Maritime is een Franse houtsoort afkomstig uit het Middellandse Zeegebied en is de beste soort boomschors die we kunnen aanbieden. Officieel is de schors genaamd Pinus Maritima en ligt zijn origine in de Landes streek in Frankrijk, vandaar zijn bijnaam ‘Pin des Landes’, of ook wel Franse sierschors. De dieprood/bruine kleur maakt deze sierschors een hoog decoratieve schors. De harde structuur naar voorkeur met vezels of ontvezeld garandeert een lange levensduur in uw tuin.

Pin Maritime

Franse boomschors

Hoogste kwaliteit
Meest decoratief
Lange levensduur
Franse boomschors
Classic Decor
  • Classic Decor
  • Excellent Decor
  • Pro Decor
Epicea boomschors 20-40
Browse Wishlist
Close

Epicea schors 20-40

 114,00
Sylvester boomschors 10-20
Close

Sylvester boomschors 10-20

 122,00 incl. btw
Sylvester boomschors 20-40
Close

Sylvester boomschors 20-40

 122,00 incl. btw

Houtsnippers

Wilt u houtsnippers kopen dan heeft u bij Boomschorsgigant een grote keuze aan gewone of gekleurde houtsnippers. De houtsnippers zijn vervaardigd van dennenhouden worden machinaal gemalen via een shredder. Men kan kiezen tussen het bestellen van de Houtsnippers natuur waarbij er twee kalibers zijn tussen 10-20 mm en 20-40 mm. Of men kan gaan naar een meer decoratieve houtsnipper namelijk de Color Chips. Deze houtsnippers werden vervaardigd in een speciaal pigment op basis van ijzeroxide waardoor een mooie kleur ontstaat. De verschillende kleuren zijn geel, oranje, bruin en rood.

Color Chips

Houtsnippers

Geeft uniek karakter
5 verschillende kleuren
Natuurvriendelijk kleurproces
Houtsnippers
Houtsnippers
  • Houtsnippers
  • Color Chips
Close

Houtsnippers 10-20

 120,00 incl. btw
Close

Houtsnippers 20-40

 120,00 incl. btw